Wervingsplatform voor OR-verkiezingen

Welke bijzondere meerwaarde comvay360 heeft voor organisaties laat dit praktijkvoorbeeld uit het Gelderse Wijchen zien: De Ondernemingsraad van De Boer Machines heeft comvay360 onlangs ingezet als wervingsplatform voor de OR-verkiezingen. Middels een actieve promotiecampagne en inhoudelijke posts heeft zij meerdere medewerkers weten te motiveren om zich verkiesbaar te stellen voor een zetel in de OR.

“We zijn zeer tevreden over het resultaat. Dankzij comvay360 stonden de betrokkenheid en het animo van de medewerkers bij deze verkiezingen in groot contrast met de voorgaande jaren, toen er weinig of geen nieuwe kandidaten waren”, vertelt ons de enthousiaste secretaris van de OR.

Ben je voor jouw organisatie ook op zoek naar een oplossing die alle medewerkers bereikt en hun betrokkenheid aantoonbaar vergroot? Dan is comvay360 de optimale oplossing voor jullie medewerker communicatie.

Lees hier meer over comvay360 voor interne communicatie:
https://lnkd.in/exaTHetG
En hier over de praktische toepassing voor de Ondernemingsraad:
https://lnkd.in/exyaW9GT

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: https://lnkd.in/exAWFqEn.
We horen graag wat jouw uitdagingen zijn met betrekking tot communicatie en denken actief met je mee om de passende oplossing te creëren.