De FranchiseAdviseur partner van comvay360

Voor succesvolle franchiseorganisaties is een goede inrichting van informatie en communicatie een belangrijk fundament waarop ze bouwen.

Om de samenwerking tussen de franchisegever en franchisenemers goed te laten verlopen, is het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie -van management tot werkvloer- op de hoogte is van resultaten en ontwikkelingen en dat alle belangrijke documenten (zoals bijvoorbeeld het franchisehandboek, werkmethodieken en onboarding-video’s), goed te vinden zijn.

De FranchiseAdviseur bv is een Nederlandse marktleider op het gebied van het starten, doorontwikkelen en professionaliseren van franchiseformules. Zij zochten voor hun klanten, zowel franchisegevers als franchisenemers, een eenvoudig en laagdrempelig platform; Een centrale plek waar alle belangrijke documenten en informatie kunnen worden gedeeld, maar zonder het complexe beheer en de hoge kosten van reguliere IT-oplossingen.

Deze gewenste oplossing heeft De FranchiseAdviseur bv gevonden in comvay360, een platform dat uniek is in de franchisewereld. Het systeem bevat alle benodigde functies waarmee de franchisegever, franchisenemers en hun medewerkers op een makkelijke en veilige manier met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen delen.

Wil je meer weten over comvay360 en de voordelen voor jouw franchiseorganisatie? Kijk dan op de website van De FranchiseAdviseur bvhttps://lnkd.in/dBbmh8fi
Of neem vrijblijvend contact op via: https://lnkd.in/eK3triku