Informatie en
communicatie zijn
de basis voor succes!

Kies een platform met functionaliteit die
het beste past bij de communicatieve en
informerend wereld van Franchise.

VraagInfoAan_franchise
BelOns_White_Outline

Eén geïntegreerde oplossing met een maximaal bereik

In deze uitdagende tijden is verbondenheid en betrokkenheid in alle lagen van de organisatie cruciaal. Daarom is een goede inrichting van informatie en communicatie in iedere franchiseorganisatie heel belangrijk.

Om de samenwerking tussen de franchisegever, franchisenemers en hun medewerkers goed te laten verlopen en iedereen binnen de organisatie op de hoogte te houden van resultaten en ontwikkelingen.

Met een intuïtief bedienbaar en praktisch toegankelijk platform zijn alle belangrijke documenten, zoals bijvoorbeeld het franchisehandboek, goed te vinden.

Ontdek hoe comvay360 het voor de

franchisebranche mogelijk maakt om

Te zorgen voor een
makkelijk toegankelijk
informatievoorziening

Een community te bouwen
waardoor de onderlinge
verbondenheid wordt versterkt

Ook non-desk
medewerkers goed
te kunnen bereiken

Nieuwe collega’s een
prettige, warme en veilige
werkomgeving te bieden

Rooms

Het hart van je
organisatie

In comvay360 draait alles om rooms. Welke functie een room voor jou heeft, dat bepaal jij zelf. Ook wie je toegang geeft tot een room.

Dat kunnen zowel collega’s van de eigen organisatie zijn, maar ook externe gasten die door jou worden uitgenodigd en toegang krijgen tot een bepaalde room.

Chat

Onmisbaar en snel

Een kort berichtje sturen aan een collega, een afdeling of aan een klant; dat werkt heel snel en handig met de eigen chat-functie binnen comvay360.

Chatten kan ook via de comvay360 app. Wel zo handig als je een keer met de schoenen in de modder staat en snel geholpen moet worden.

NewsDesk

Alles onder controle!

Met NewsDesk van comvay360 kun je eenvoudig een nieuwsbericht via diverse kanalen zoals Dashboard, Rooms of beeldschermen verspreiden. Met NewsDesk hou je het overzicht.

Je kunt nieuwsberichten agenderen en – indien je dat wenst – voor elk kanaal individueel aanpassen.

Dat is nu zo leuk aan comvay360: Het alles-in- één platform. Dus ook het nieuws! Of het nu voor intern of voor extern bedoeld is.

Drive

Alle data op één
veilige plek

De informatie die je via dit platform deelt wordt opgeslagen in de Cloud. Hou eenvoudig het overzicht door informatie in de desbetreffende rooms te plaatsen.

De informatie is altijd toegankelijk. Ook onderweg op je smartphone of tablet, of op je laptop. Ontzettend handig en heel makkelijk.

Pocket

Alles binnen handbereik

Comvay360 is ook via mobiele app te raadplegen. Blijf op de hoogte van wat er speelt in je organisatie en met je klanten en andere relaties.

png-transparent-app-store-apple-google-play-apple-text-logo-mobile-phones
png-transparent-google-play-logo-google-play-computer-icons-app-store-google-text-logo-sign

Meer weten?

Wil je meer weten over het platform en de voordelen voor jouw
(franchise-)organisatie?
Onze partner ‘De Franchiseadviseur’ staat je graag te woord!