Comvay introduceert realtime chat-vertaling

Arnhem, 12 juni 2023 – Comvay Software & Services breidt haar social netwerk en communicatieplatform Comvay360 met nieuwe functionaliteit uit. Meest opvallend is het in realtime vertalen van chatberichten. De solution provider uit Arnhem heeft daarmee een Europese primeur te pakken!

Informeren, communiceren en samenwerken
Comvay360 is een cloud-platform waarmee organisaties in staat zijn om medewerkers gemakkelijk te informeren. Tegelijkertijd hebben de collega’s de mogelijkheid om op een unieke manier met elkaar te communiceren en samen te werken. Het platform verlost op deze manier moderne organisaties van een wirwar van afzonderlijke, onveilige en ongestructureerde applicaties. Waarom gebruikmaken van allerlei verschillende systemen en apps als je aan één platform genoeg hebt?

Non-Desk
Het platform richt zich op organisaties waar een groot deel van de medewerkers aan niet-bureau gebonden werkplekken werken. De zogenaamde non-desk medewerkers beschikken niet over een pc waardoor deze doelgroep slecht bereikbaar is voor het bedrijf. Non-desk-medewerkers missen daardoor belangrijke bedrijfs- en projectinformatie, ontwikkelingen, afspraken en andere bedrijfsinterne zaken.

Met comvay360 kan een bedrijf wél alle medewerkers bereiken. Anders dan andere systemen lost het platform de uitdagingen op, die ontstaan door een diversiteit in denk- en kennisniveaus. Het platform valt op door de eenvoud waarmee binnen het systeem gecommuniceerd en samengewerkt kan worden. Mede daardoor is een succesvolle adoptie binnen enkele weken makkelijk haalbaar. Iets wat bij de meeste andere systemen onmogelijk blijkt.

Taalbarrières
Een uitdaging blijft echter het feit dat in fabrieken en andere non-desk-situaties vaak mensen met verschillende nationaliteiten werken. Door taalbarrières ontstaat er onnodig ruis in de communicatie en samenwerking.  Hiervoor heeft comvay360 een oplossing ontwikkeld.

Het platform biedt nu volledig geïntegreerde en geautomatiseerde realtime vertaling aan. Het is daarmee het eerste cloud-platform in Europa met deze functie. Nieuwsberichten worden direct in de vooraf door de gebruiker ingestelde taal vertaald. Bijzonder uniek is dat inkomende chatberichten zonder vertraging direct in realtime worden vertaald.

Voordelen
– Elke gebruiker kan nieuwsberichten van comvay360 op de desktop en de app in elke gewenste taal lezen.- Het handmatig vertalen van nieuwsberichten in diverse talen komt volledig te vervallen.

– Chat conversaties worden direct in realtime vertaald naar elke gewenste taal.– Binnen een chatgroep of room kunnen medewerkers onderling in hun eigen gewenste taal communiceren.
– Taaldrempels doordat iemand minder goed is in een vreemde taal komen te vervallen.
– Irritaties, misverstanden en conflicten doordat men elkaar vanwege de taal niet goed begrijpt,

behoren tot het verleden.

De eerste in Europa!
Volgens Georg Kempkes, eigenaar van Comvay Software & services, is de lancering van deze vertaaldienst een logische stap: “Een belangrijk doel van comvay360 is altijd geweest om de betrokkenheid en loyaliteit van alle medewerkers in moderne organisaties te verbeteren.” Het menselijke aspect combineren met de zakelijke prioriteiten is daarbij dé uitdaging. Wij zijn de eerste die erin zijn geslaagd om deze combinatie zo volledig en op een laagdrempelige manier als cloud-oplossing aan te bieden.” Kempkes vervolgt: “met de introductie van realtime translation wordt ook de taalbarrière weggehaald. En daarmee zijn we het eerste communicatieplatform in Europa dat een volledig integrale en geïntegreerde vertaaloplossing biedt.” aldus Kempkes.

Gratis proberen
Wil je meer weten over comvay360? Kijk dan op onze website https://www.comvay360.com of neem direct contact met ons op via info@comvay360.com of 085-130 18 27.