Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in comvay360!

Een gratis proefperiode? Wat houdt dat eigenlijk in?
Dit is wat je van ons kunt verwachten:
 • 1

  Het draait om communicatie!

  Vul het onderstaande formulier in en verzend het. We nemen dan contact met je op om een videoafspraak met jou (en mss een collega van jou?) in te plannen.

  In deze korte videoafspraak kijken we samen naar de huidige communicatie binnen je organisatie en brengen die in kaart. En natuurlijk zijn we benieuwd waarom je gebruik wenst te maken van de proefperiode.

 • 2

  Introductie comvay360

  In diezelfde videoafspraak introduceren we comvay360. Wat zijn de belangrijkste elementen? Hoe werkt het? Wat kan het allemaal? Deze introductie is exclusief voor jou. We richten ons volledig op de specifieke behoeften voor jou en je organisatie.

  Wij beantwoorden graag alle vragen om ervoor te zorgen dat je over voldoende informatie beschikt.

 • 3

  Aan de slag!

  Je mag vervolgens aan de slag. Helemaal zelfstandig. We hebben voor jou een eigen omgeving ingericht die aansluit aan de huisstijl van je organisatie. Ga op ontdekkingsreis. Leer de functies kennen.

  De proefperiode duurt 10 dagen. We zullen regelmatig contact zoeken om te kijken of het allemaal lukt.

En dan? Wat gebeurt er na de proefperiode?

Er zijn geen verdere verplichtingen. Alles is vrijblijvend. Als je geïnteresseerd bent, maken we graag een vervolgafspraak. Het enige dat we vragen is dat je je bevindingen met ons deelt. Dat mag positief maar zeker ook kritisch zijn. Het is waardevol feedback waar we ons platform me willen verbeteren.

Let's go! Start je aanvraag!

Wij willen je vragen om je naam en e-mailadres achter te laten, zodat we rechtstreeks contact met je kunnen opnemen. Bovendien hebben we deze gegevens nodig om je als gebruiker in comvay360 toe te voegen.


  Lineup2024_Square