Het gebruiksvriendelijke SharePoint alternatief 

Ben je het ook zo zat dat SharePoint, Teams en OneDrive overdreven ingewikkeld en moeilijk te gebruiken is? Comvay360 is veel eenvoudiger op te zetten en sneller te implementeren. Het is gemakkelijk in gebruik, vereist geen training en geen beheer. Onze klantenservice reageerd binnen minuten op je vraag in onze support chat. En dat alles voor een fractie van de kosten van het softwarebedrijf uit Redmond.

Pijnpunten van SharePoint

Onhandig en complex om te implementeren

Ingewikkeld om op te zetten en aan te passen, Het 'je eigen maken' is zonder diepgaande technische expertise onmogelijk. Waardoor het een onhandig en complex systeem wordt om te implementeren.

Vraag te veel onderhoud

SharePoint onderhouden betekent dat je over een grote omvang aan technische expertise moet beschikken. Daarnaast is het onderhouden van SharePoint een tijdsintensief proces dat de nodige aandacht van IT-afdelingen en applicatiebeheerders vraagt.

Ongewenste bestandsduplicaties

Een heel vervelende pijnpunt van SharePoint is de ongecontroleerde en willekeurige duplicatie van bestanden dat in extreme gevallen tot onnodige problemen met de redundantie en de opslagcapaciteit kan leiden.

Slechte gebruikerservaring

De bedienfilosofie en user-interface-design is gewoonweg slecht. Alle Microsoft-apps missen het intuïtieve en zelf-uitleggend vermogen. Iets waarmee andere oplossingen aanzienlijk makkelijker te begrijpen en te gebruiken zijn. De leercurve van SharePoint, Teams en OneDrive is daardoor extreem hoog.

Zeer traag

Door de complexe structuur van SharePoint duurt het lang voordat gewenste inhoud is geladen of bepaalde bestanden beschikbaar zijn. Wachten is de ergste vorm van negatieve gebruikerservaring.

Rechtenstructuur te ingewikkeld

Het uitgangspunt bij het geven van rechten en permissies in SharePoint, Teams en OneDrive is, dat iedereen alle toegangsrechten en permissies heeft. Je moet handmatig de rechten beperken. In veel sectoren is dat onbegonnen en vooral onnodig werk.

✔︎   Bouwen niet nodig. Alles is kant-en-klaar
✔︎   Zonder technisch gedoe
✔︎   Snel
✔︎   Ondersteunt alle kanalen
✔︎   Gebruiksvriendelijk
✔︎   Implementatie in 1 dag
✔︎   Geen systeembeheer

SharePoint & Teams

   Altijd kostbaar maatwerk
   Complex systeem
   Traag door onoverzichtelijkheid
  Beperkte ondersteuning van kanalen
   Ingewikkelde bediening
   Tijdrovend implementatietraject
   Systeembeheer alleen door specialisten

Uniek in communicatie, samenwerking en kennismanagement voor bedrijven en projecten

Tijd om SharePoint te dumpen

Sharepoint, Teams en OneDrive zijn frustrerend om te gebruiken, moeilijk te begrijpen, traag om te laden en zeer lastig te implementeren en te onderhouden. Daarom hebben we comvay360 gebouwd, een eenvoudig maar krachtig, lichtgewicht, flexibel en buitengewoon gebruiksvriendelijk alternatief. Voor een fractie van de kosten van Microsoft.

Vergeet Whatsapp!

Geen losse appjes meer. Geen gedoe meer met afzonderlijke, onveilige en ongestructureerde applicaties. Alles centraal, overzichtelijk en met elkaar connected. Zo hou je grip en controle over je bedrijfs- en projectcommunicatie en is samenwerken een stuk efficiënter en makkelijker.

Gebruik alleen wat je nodig hebt

Comvay360 biedt alles op het vlak van communicatie en samenwerking. Dankzij de modulaire en flexibele opzet hoef je niet alle functionaliteit te gebruiken. Begin klein en breid stapsgewijs uit. Helemaal zoals het voor jouw organisatie het beste uitkomt.

Verlaag kosten en verbeter je service. Je klanten zullen dankbaar zijn.

Verbeter je interne processen

De interne processen zijn vaak niet zo efficiënt als het lijkt. Het zoeken naar informatie, het opdoen van kennis en het verder opleiden van je medewerkers is kostbaar. In tijd en in geld.

Met comvay360 heb je de mogelijkheid om structuren aan te leggen waardoor efficiënter en sneller kan worden gewerkt. Directer communiceren en makkelijker informatie vinden.

Verlaag je inkoopkosten

De kosten voor grondstoffen, energie en IT zijn sterk gestegen.
IT kosten zijn vooral door de pandemie sterk gestegen. Veel bedrijven hebben voor veel te omvangrijke en kostbare systemen gekozen die nu een overkill blijken te zijn. En nu blijf je zitten met veel te hoge kosten.

Met de tarieven van comvay360 is een halvering van kosten op bepaald IT-onderdelen realistisch en denkbaar.

Verhoog je klantenbinding

De klant is veeleisender geworden. Je moet meer moeite doen om een klant te houden. De servicekosten stijgen door extra dienstverlening die niet vergoed wordt. Doe je dit niet, vertrekt de klant naar de concurrentie.

Met comvay360 kun je je klanten meer binden aan je bedrijf door diensten te bieden die een echte meerwaarde voor de klant betekenen.

Interessante mogelijkheden met comvay360

Intranet & Whatsapp in één

Met comvay360 heb je Intranet en een medewerkers-app in één. Super eenvoudig want het is voor SharePoint of Whatsapp-gebruikers heel herkenbaar.

Werk samen in 'Rooms'

Geen zoekgeraakte e-mails, bijlagen of appjes meer. Maak eenvoudig je eigen ‘room’ voor elk onderwerp aan, geef collega's toegang en organiseer daarin bestanden, afspraken, e-mails, chats en andere zaken.

Bereik al je medewerkers en laat ze efficiënt samenwerken.

Communicatie

Informeer je desk- en non-desk-medewerkers op eenvoudige manier en via diverse kanalen zodat de boodschap altijd iedereen bereikt. Ook in geval van calamiteiten of ontruimingen.

Samenwerken

Bied je medewerkers tools om onderling en met klanten eenvoudig en snel te kunnen communiceren en samen te werken.

Veiligheid boven alles

Onze servers worden in Europa (Nederland) gehost.
Gegevens worden verwerkt volgens de AVG / GDPR en je data wordt gecodeerd opgeslagen.

Interesse? Vraag een proefperiode aan!

Plan vrijblijvend een proefperiode en ontdek hoe Comvay360 jouw organisatie kan helpen
Start gratis proefperiode
Binnen 3 dagen was het platform ingericht. Alle informatie zat erin en alle gebruikers waren aangemaakt. Dat heb ik bij een platform van deze omvang nog niet eerder meegemaakt.
Peter Nas Hoofd ICT De Boer Machines

Van klei en zand naar bits en bytes

Hoe de traditionele machinefabriek De Boer Machines de digitale transformatie met comvay360 aanpakte.
Lees hier het verhaal