Nederlandse Cloud specialist maakt Big Tech communicatietools overbodig

+++ Persbericht +++ Persbericht +++

Nijmegen, 5 november 2021 – Solution provider Comvay uit Nijmegen lanceerde op 1 september haar revolutionaire communicatieplatform comvay360. Comvay360 moet hét multifunctionele online platform voor communicatie en samenwerking voor bedrijven en organisaties worden. In comvay360 versmelten alle communicatietools en -kanalen tot één. Allesomvattend en gebruiksvriendelijk.

Overzichtelijk, sociaal en veilig

Met comvay360 zijn bedrijven en organisaties in staat om in één overzichtelijke en herkenbare omgeving (met hun eigen look-and-feel en logo) prettig, snel en makkelijk te communiceren met partners binnen en buiten de eigen organisatie. Een belangrijk aspect is de persoonlijke, sociale benadering door niet de techniek maar de gebruiker centraal te stellen. Het platform is prettig in gebruik en biedt een eigen, veilige Cloud oplossing. Comvay360 verlost moderne mkb-bedrijven, ondernemingen en (semi-)overheidsinstanties van een wirwar van afzonderlijke applicaties. Waarom gebruikmaken van allerlei verschillende systemen en apps als je aan één platform genoeg hebt?

Integratie, interactie en flexibel samenwerken
Comvay360 maakt flexibel en interactief samenwerken van eigen medewerkers, klanten, leveranciers én (project)partners mogelijk, in één gezamenlijke omgeving. Eenvoudige toegang tot persoonlijke en relevante informatie in een veilige omgeving scheelt veel tijd en onnodig e-mail- en chatverkeer. Men kan samenwerken in rooms, bestanden delen, met elkaar chatten of via video vergaderen. Maar ook bijeenkomsten, events, acties en projecten plannen en informatie via beeldschermen op verschillende locaties delen. In een omgeving die prettig oogt, simpel werkt en zeer veilig is. Comvay360 is een modern, interactief platform dat naadloos met bijvoorbeeld Microsoft365 kan worden gekoppeld. Daarnaast biedt het systeem koppelingen met systemen van derden, zoals bijvoorbeeld CRM-systemen.

Sociaal samenwerken
Volgens Maarten Coerman, medeoprichter van Comvay, is de lancering van comvay360 een logische stap: “We zien dat elke organisatie momenteel uitdagingen heeft op het gebied van communicatie, zoals het delen van informatie. Een belangrijk doel van comvay360 is om de toegenomen werkdruk binnen organisaties te reduceren die is ontstaan door het hybride-werken. De snelheid van de digitale transformatie van bedrijfscommunicatie en de ontwikkeling van opkomende communicatiekanalen is ongekend, maar zorgt voor overbelasting, chaos, inefficiëntie en stress.” Coerman vervolgt: “Het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid hebben moeite om bij te blijven. Met comvay360 sluiten wij aan op de eisen van moderne organisaties waarin verbindingen leggen cruciaal is geworden. Het menselijke aspect combineren met de zakelijke prioriteiten is daarbij dé uitdaging. Wij zijn de eerste die deze combinatie zo volledig en op een laagdrempelige manier als cloud-oplossing aanbiedt. Daarom ben ik enorm trots op onze oplossing en ik durf te beweren dat comvay360 het meest krachtige en meest functionele digitale communicatieplatform is dat op dit moment verkrijgbaar is. Het is letterlijk altijd en overal beschikbaar, zowel via desktop, laptop, tablet als smartphone. De modulaire functionaliteit van het platform maakt het voor iedere organisatie mogelijk om zonder veel ‘gedoe’ en tegen een betaalbare prijs een passende oplossing te kiezen”, aldus Coerman.

Gratis proberen
Wie graag eerst wil kennismaken met comvay360 heeft de mogelijkheid om de oplossing gratis te proberen.