[rev_slider_vc alias=”features”]
Rooms

Het hart van je organisatie

Werk samen met anderen in Rooms. Maak een room aan voor een project, een klant, een afdeling of iets anders en nodig collega’s en klanten uit om mee te doen.

In comvay360 draait alles om rooms.

Welke functie een room voor jou heeft, dat bepaal jij zelf. Ook wie je toegang geeft tot een room.

Dat kunnen zowel collega’s van de eigen organisatie zijn, maar ook externe gasten die door jou worden uitgenodigd en toegang krijgen tot een bepaalde room.

Voorzie rooms van functionaliteit

Maak meeting notes of andere verslagen aan. En activeer je eigen room drive om bestanden op te slaan en te delen. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Ook op je mobiel!

Persoonlijk dashboard

Je eigen dagstarter

Iedere gebruiker heeft een eigen dashboard – zowel desktop als mobiel. Kies je eigen widgets en verander de indeling naar eigen voorkeur en beleving.

Op die manier heb je alles overzichtelijk op één scherm en ben je op de hoogte van de meest recente veranderingen, gebeurtenissen of afspraken.

Users

Het gaat om jou

Comvay360 beschikt over een uitgebreid usermanagement waarmee rechten en permissies aan gebruikers kunnen worden toegekend. Zonder tussenkomst van een IT-specialist of applicatiebeheerder. Heel eenvoudig en intuïtief.

Via de userlist kun je in contact komen met andere gebruikers. In één blik overzichtelijk zien wie de deelnemers zijn op het platform.

GoCreate

Met een druk
op de knop

GoCreate is de belangrijkste knop in comvay360.

Met deze centrale knop kun je van alles creëren. Maak een room of subroom aan. Creëren een bericht en deel hem. Maak een notulen of ene Wiki-kennisdocument aan. Bouw een formulier of start een video meeting. En nog veel meer.

Calendar

Afspraak is afspraak

Een belangrijke functie binnen elke room: de calendar. Nodig collega’s uit, of externe relaties. Maak een reguliere afspraak of plan een online meeting. Als user heb je ook nog je eigen persoonlijke calendar.

Dankzij de koppelingen met Microsoft en Google worden de calendars van comvay360 automatisch gesynchroniseerd met Outlook & Google Calendar en vice versa.

NewsDesk

Alles onder controle!

Met de NewsDesk van comvay360 kun je eenvoudig een nieuwsbericht via diverse kanalen verspreiden. Met NewsDesk hou je het overzicht. 

Je kunt nieuwsberichten agenderen en – indien je dat wenst – voor elk kanaal individueel aanpassen. 

Dat is nu zo leuk aan comvay360. Alles in één platform. Dus ook het nieuws! Of het nu voor intern of voor extern bedoeld is.

Chat

Onmisbaar en snel

Een kort berichtje sturen aan een collega, een afdeling of aan een klant; dat werkt heel snel en handig met de eigen chat-functie binnen comvay360.

De chatgeschiedenis blijft bewaard waardoor informatie niet verloren gaat wanneer iemand de organisatie verlaat en informatie juist beschikbaar komt voor mensen die nieuw zijn in de organisatie.

Online meeting

We zijn live in drie, twee…

Binnen comvay360 bieden wij standaard videobellen aan. Wel zo handig. Neem via online meeting rechtstreeks contact op met mensen. Of nodig iemand uit vanuit de calendar.

Deel een scherm, maak samen gebruik van een whiteboard of deel de groep deelnemers op d.m.v. break-out rooms.

Drive

Alle data op één veilige plek

De informatie die je via dit platform deelt wordt opgeslagen in onze eigen Cloud. Houd eenvoudig het overzicht door informatie in de desbetreffende rooms te plaatsen. 

De informatie is altijd toegankelijk. Ook onderweg op je smartphone of tablet, of op je laptop. Ontzettend handig en heel makkelijk.

Wiki

Structureer en deel je kennis

Maak kennisdocumenten aan en deel ze met collega’s, met externen of misschien alleen voor eigen gebruik.

Wiki helpt je om eenvoudig feiten, afspraken of andere informatie vast te leggen, te beheren en te delen.

Marktplaats

Een prikbord, maar dan digitaal

Heb je een leuke kinderfiets te koop? Of een tuinset en een barbecue? Bied ze aan op jullie eigen interne Marktplaats.

Hartstikke leuk en een mooie gelegenheid om ook op een andere manier met je collega’s in contact te komen. Gezellig!

Meeting notes

Noteer, deel en neem actie

Heb je een vergadering en wil je op eenvoudige wijze de besproken onderwerpen, de besluitvorming en de actiepuntlijst vastleggen?

Dan is Meeting notes superhandig voor jou. Je vindt de functie in de rooms en als widget op het dashboard.

App Launcher

Start andere applicaties vanuit comvay360

Elke online toepassing kan worden gestart met de App-launcher.

Met de App-launcher kun jij zelf applicaties en programma’s kiezen die jij wilt kunnen starten, zonder comvay360 te verlaten. Bijvoorbeeld om een brief te schrijven, of om een spreadsheet bij te werken.

Social media

Centraal geregeld

Alle content voor medewerkers, klanten en leveranciers op één plek. En van daaruit ook centraal publiceren op social media. Dat is een unieke eigenschap van dit platform.

Met één druk op de knop bepaal jij welke content op welk social media kanaal wordt gepubliceerd.

TimeLine

Het interne social media kanaal

Social media verbindt mensen. TimeLine is hét social media kanaal voor jouw organisatie. Deel met je collega’s waar je mee bezig bent en blijf op de hoogte van wat andere doen.

TimeLine houdt je verbonden met collega’s en je collega’s met jou. Op elk moment van de dag.

PrimeTime

Je eigen TV-kanaal!

Start je eigen TV-kanaal met comvay360. Stel playlists samen. Beheer alles op afstand. Of je nu beeldschermen op jouw locatie, in Berlijn of Appelscha aanstuurt – je bent volledig flexibel.

Uitzendingen met tekst, beeld, video en live feeds van bekende nieuwszenders. Geheel in jullie huisstijl. Zo bepaal jij de informatiestromen richting je medewerkers en gasten.

Mailings

De digitale krant

Wil je wel een nieuwsbriefprogramma maar niet alle toeters en bellen? Dan is Mailings ideaal voor jou. Stel je nieuwsbrief samen uit de aangemaakte nieuwsberichten en bepaal het tijdstip van de publicatie.

De opmaak verzorgt comvay360 met op maat gemaakte nieuwsbrief templates in jullie huisstijl. En natuurlijk levert comvay360 de relevante statistieken gelijk mee.

Verlofbeheer

Dagje vrij!

Laat medewerkers zelf makkelijk verlof aanvragen.
Registreer en verwerk de inkomende
verlofaanvragen automatisch, eenvoudig en snel.

Voor medewerkers en HR zijn handige
overzichten en rapportages beschikbaar.

Notificatie center

Blijf op de hoogte… altijd!

Door de unieke structuur van dit platform kun je elke user van comvay360 individueel bereiken. Via het notificatie center houdt het jou op de hoogte over afspraken, events, chats, mentions, room activiteiten en online meetings.

Daarnaast kun je ook voor belangrijke zaken via een push notificatie geïnformeerd worden. Dat is wel zo makkelijk.

Medewerkers-app

Blijf in contact en
op de hoogte

Leg belangrijke informatie, verbindingen, teamwork en betrokkenheid in de handen van elke medewerker. Blijf op de hoogte van wat er speelt in je organisatie. Overal en altijd.