Creëer een digitale ervaring die elke werkplek tot leven brengt

Bouw binnen enkele minuten jouw omgeving door middel van multifunctionele rooms. Op deze manier vind elke gebruiker makkelijk de weg en bereik je een hoge acceptatie.

BoekDemo_White OnPink
BelOns_White_Outline

Wat is Comvay360?

Comvay360 is een Employee Experience Platform (EEP) waarmee je Multi-channel communicatie voor medewerkers via één centraal platform kunt opzetten. Van een sociaal intranet en mobiele app tot een digitale werkplek met bestandsopslag en werk ondersteunende tools. Met toekomstgerichte technologie beschikt het platform over alle mogelijkheden om de behoeftes voor interne communicatie flexibel en schaalbaar af te dekken. Altijd en overal vanaf elk apparaat.

Waarom Comvay360?

Comvay360 heeft als doel, mensen te betrekken, individueel met elkaar te verbinden en iedereen een stem te geven. Door de interne communicatie te vereenvoudigen en betrokkenheid te stimuleert brengt het platform een gezonde organisatiecultuur digitaal tot leven, en helpt iedereen – en in het bijzonder de non-desk-medewerkers – zich inclusief, gewaardeerd en betrokken te voelen. Ongeacht hiërarchie, locatie en afdeling.

Hoe werkt Comvay360?

Met haar complementaire communicatietools zorgt comvay360 ervoor dat directie, midden management en de werkvloer elkaar optimaal bereiken, informeren en  samenwerken. Met als gevolg betere individuele prestaties, beter teamwork en betere bedrijfsresultaten.
Comvay360 bestaat in essentie uit twee modules: Een informatiehub en een communitybuilder.
Via de informatiehub kunnen medewerkers makkelijk en snel op de hoogte worden gehouden van nieuws die van invloed zijn op hun werk. Dit kan via het geïntegreerde Intranet, de mobiele app met gerichte pushnotificaties of via locatiegebonden beeldschermen.
Met de communitybuilder kunnen hoofdgebruikers groepen, zogenaamde Rooms, aanmaken en andere gebruikers als room mates toevoegen. De Rooms kunnen van functies worden voorzien die passen bij het doel van een Room. Denk aan functies zoals een bibliotheek, agenda of een eigen landingspagina.
Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig inhoud creëren, vormgeven en publiceren, met elkaar chatten en online afspreken, taken aanmaken en meer. Ongeacht waar ze zich bevinden.
Deze krachtige interactieve en zeer gebruiksvriendelijke functies stellen de organisatie in staat om een echte community op te zetten en openheid en transparantie binnen de organisatie te bemoedigen.
Met comvay360 Employee Experience Platform bouw je in feiten je eigen organisatie digitaal na waardoor communicatie, kennisdeling en toegang tot informatie altijd en overal vanaf elk apparaat mogelijk is.
Dashboard

Iedereen altijd en overal geïnformeerd

Voorkom misverstanden, irritaties en vertragingen door elkaar op de hoogte te houden en belangrijke informatie centraal op één plek toegankelijk te maken. Waar je ook bent. Met comvay360 lossen wij dit zo op:
Icon_Checked_pink

Communicatie via chat en videomeeting.

Icon_Checked_pink

Verspreid nieuws via beeldschermen, app of intranet.

Icon_Checked_pink

Reageer op nieuws via een like of een commentaar.

Icon_Checked_pink

Structureer en deel kennis met elkaar.

      Wij helpen bedrijven om medewerkers en informatie samen te brengen met één centraal en sociaal platform dat       iedereen individueel op de  hoogte en verbonden houdt.

Een werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt

Je werkt samen met je collega’s maar je ziet ze niet elke dag. Dan kan het ontbreken van sociaal contact een uitdaging worden. Wat voelt en beleeft jouw collega? Je wilt eigenlijk in contact blijven alsof je letterlijk naast elkaar staat. Met comvay360 helpen we je daarmee:
Icon_Checked_pink

Volg elkaars activiteiten via Clubhouse, je eigen interne Facebook

Icon_Checked_pink

Leer je collega’s beter kennen door interesses en kennis te delen

Icon_Checked_pink

Like of geef commentaar op berichten van je collega’s

Icon_Checked_pink

Toets meningen via polls en enquetes

Icon_Checked_pink

Leg kennis gestructureerd vast en deel deze

Icon_Checked_pink

Feliciteer collega’s

Ontwikkel talenten en maak ambities waar

De arbeidsmarkt staat onder druk. Mensen betekenisvol aan het bedrijf binden is de grootste werkgerelateerde uitdaging van onze tijd. Daarom is het zo belangrijk om talent in je bedrijf te houden en te koesteren. Krijg inzicht in de verborgen talenten binnen je organisatie. Met comvay360 doen we dat zo:
Icon_Checked_pink

Laat medewerkers kennis maken met je bedrijf via een eigen onboarding.

Icon_Checked_pink

Zet eigen online trainingen en workshops op.

Icon_Checked_pink

Neem aan discussies deel, plaats eigen nieuws en deel kennis.

Icon_Checked_pink

Vind intern talent en bied kansen hun ambities waar te maken

Plan vrijblijvend
een online demo
en ontdek hoe
Comvay360 jouw
organisatie
helpt

BoekDemo_PurpleOnWhite

Features

Icon_Checked_pink

Meet de effectiviteit
van jouw berichten

Icon_Checked_pink

Bereik doelgericht
verschillende afdelingen

Icon_Checked_pink

Houd iedereen snel op de
hoogte bij calamiteiten

Bubble_communiceren_XL
Ook moeite met het
bereiken van alle
medewerkers binnen
jouw organisatie?
ManMetHeadset_rounded
Graag meer en
sneller info over wat
er speelt binnen de
organisatie?
Bubble_verbinden_XL
Ben je veel tijd kwijt
aan het up to date
houden van alle
medewerkers?

Neem dan snel contact op en kom erachter
hoe wij jou hiermee kunnen helpen!