Informatie conform § 5 TMG

 

Comvay Software & Services BV
Meander 251
6825 MC Arnhem
Nederland
Tel.: +31(0) 85 130 18 27
E-Mail: info@comvay.net
Website: www.comvay360.com

Vertegenwoordigd door: Georg Kempkes
KVK nummer: 83259392
BTW nummer: NL862797469B01

Opmerking: Dit impressum is van toepassing op alle websites die door Comvay worden beheerd, in het bijzonder de hierboven vermelde website, alsook de blog en het helpcentre van Comvay en de webgebaseerde software.

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina’s werd met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garantie geven voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Volgens § 7 Abs. 1 TMG zijn wij als dienstverlener verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als aanbieder van diensten niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete wetsovertreding. Zodra wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud geen verantwoordelijkheid nemen. Voor de inhoud van de gelinkte websites is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de websites verantwoordelijk. De gelinkte websites werden op het tijdstip van het linken gecontroleerd op mogelijke rechtsovertredingen. Illegale inhouden waren op het tijdstip van het linken niet zichtbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites is echter zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding niet mogelijk. Wij zullen dergelijke links onmiddellijk verwijderen zodra wij kennis nemen van eventuele wetsovertredingen.

Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd, tenzij anders aangegeven, en mag niet worden gedistribueerd, gewijzigd of gekopieerd als geheel of gedeeltelijk zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Comvay. De in deze website geïntegreerde afbeeldingen mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Comvay. De afbeeldingen op de websites zijn gedeeltelijk onderworpen aan het auteursrecht van derden. Voor zover de inhoud op deze website niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis nemen van een schending van het auteursrecht, verzoeken wij u vriendelijk om een passende verwijzing. Zodra wij kennis nemen van eventuele rechtsschendingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.